Kontakt og Vilkår

Mandag - Torsdag: 08:30 - 15:00*

Fredag: 08:30 - 12:00

Lørdag & Søndag: Lukket

Tlf.: 60 17 18 91

Mail: olympuds@gmail.com

Ingstrupvej 7

8830 Tjele


Besvares telefonen ikke i arbejdstiden, kan det skyldes

at jeg betjener kunder - evt. sygedag, ferie el. lignende.

BEMÆRK

*2019-2020: Telefonen kan være slukket efter kl 13.00, da jeg går til genoptræning flere gange om ugen.Vilkår & Betingelser:

Af juridiske årsager, har jeg valgt at udarbejde disse vilkår, så der er konsensus omkring den indgåede aftale om arbejdet.

Hvorfor disse vilkår? Fordi "En Aftale Er En Aftale".


Bindingsperiode:.

De første 3 gange er bindende, da det er en fast aftale. Dette fordi jeg bruger meget tid på oprettelse og nedvask af vinduerne.

Brydes denne aftale inden de 3 første gange, vil der være et tillæg på 50% af de resterende gange polering. Dette er juridisk bindende. Ved manglende betaling, vil sagen blive overdraget til Inkasso.

Efterfølgende er der ingen bindningsperiode eller lignende

- Se afsnittet "Opsigelse" nederst på siden.


Opstart:

Har du bestilt vinduesvask med rentvandsanlæg, kan der første gang arbejdet er blevet udført, forekomme små pletter rundt omkring. Dette kan skyldes overskydende pigment fra rammer og lister. Der kan ALDRIG forekomme kalk fra mit anlæg, da det er fysisk umuligt.

Ser det helt forfærdeligt ud, SKAL der ringes/sendes mail, indenfor 1 dag af udført arbejde, så der kan rettes op på dette og/eller evt. findes en anden fremgangsmetode.


Arbejdstider:

Normale arbejdstider er fra 07:00 - 18:00. Tidspunktet for hvornår jeg kommer ved dig, kan variere afhængig af ferie, sygdom og lignende. Der kan blive lavet om på ruterne for at få alt til at fungere. Så hvor jeg normalt er ved dig mellem klokken 11 og 12, vil jeg måske allerede være der klokken 7, eller klokken 16 om eftermiddagen.

Bor du udenfor by der kræver ekstra kørsel, kan arbejdet måske allerede starte 06:30, afhængig af ruteplanlægningen.


Flyers:

Priserne på flyers er kun ved fast aftale. Bruges en "fast aftale" som en "engangs aftale", vil der blive påregnet et gebyr.

Der tilbydes engangs aftaler, men dette skal nævnes og aftales. 

Garagebygninger og lignende er ikke med i tilbud, og skal nævnes ved bestilling. 


Ferie:

Vi har alle ret til ferie! Heldigvis! Vil du springe en vinduespolering over i din ferie, er dette selvfølgelig helt i orden og uden omkostninger! Jeg skal dog bare informeres om dette inden da.

Jeg holder også ferie et par gange om året. Dette vil fremover kun blive informeret om via www.facebook.com/olympuds

Ved ferie, kan der blive rykket på dit interval med op til en uge, dette vil udligne sig igen, så du ikke får flere eller færre vinduespolering pr. år, end det bestilte interval bestemmer.


Indvendig vinduespolering:

Indvendig vinduespolering skal bestilles på forhånd, da dagen/ugen allerede er fast planlagt med aftaler.

Indvendig vinduespolering bestilles og aftales så det passer ind i kalender til næste gang jeg er sat til at komme ved dig, da det ikke er sikkert at det ellers kan passe ind i kalenderen.

Er der aftalt indvendig vinduespolering, skal alle vinduer være fremkommelige. Gardiner, persienner eller lignende trukket op eller fra, pynteting fjernet. Borde, stole, sofa eller andet, skal være flyttet væk. Er et vindue ikke fremkommeligt, vil dette blive sprunget over. Dette bliver ikke trukket fra i prisen.

Min forsikring vil ikke dække hvis jeg får ødelagt en ting der står i en vindueskarm, hvor jeg selv har måtte flytte nogle ting. Dette gælder også omkringstående ting, så som lamper og vaser.

Er der sat alarm til, skal dette selvfølgelig oplyses. Startes en alarm, der ikke er blevet oplyst om, betales der ikke for vagtudrykning.

Er der aftalt indvendig vinduespolering, og der ikke er nogen hjemme på aftalte tidspunkt, vil der blive pålagt et gebyr på 50% af beløbet.

Indvendige aftaler laves kun på faste kunder med fast interval.


Klager:

Klager SKAL angives via MAIL - ikke på telefonsvarer, SMS, Facebook eller lignende.

Klagen skal indgives indenfor 1 dag efter arbejdets udførelse, ikke (f.eks) 4-5 dage efter.


Vejr:

Jeg arbejder i næsten al slags vejr. Ved storm, tordenvejr, snestorm og lignende, vil arbejdet blive nedlagt.

Der ydes ikke kompensation hvor vejret har spillet en rolle.


Ekstra gebyrer:

Ved algebehandling, pudsning af vægge eller lignende, er det vigtigt at du informerer mig om dette. Der kan forekomme ekstra gebyrer for nedvask af dette. Der skal ikke varsles ekstra gebyr fra min side.

Er jeg mødt op til fast aftale, men aftalen aflyses på stedet, pålægges et gebyr for tid og kørsel.

Er jeg mødt op til fast aftale og gået igang med arbejdet, men aftalen aflyses på stedet, pålægges et gebyr.

Vil du flytte en fastsat opgave, vil der blive pålagt et gebyr. Det er ikke sikkert at jeg kan imødekomme din forespørgsel, da jeg evt. ikke er i nærheden eller har tid til det den pågældende dag.


Andre betingelser:

Af juridiske årsager, fjernes der ikke beton, mørtel, maling og kalk fra vinduerne, uden at dette er aftalt. Kontakt mig for dette.

Er vinduespolering en fast aftale, men der denne dag låst til baghaven eller lignende, vil dette blive sprunget over. Dette bliver ikke trukket fra i prisen.

Er du i tvivl om hvornår jeg kommer, er du velkommen til at spørge.


Ikke tilgængelige vinduer:

Er der stillet havemøbler, grill eller lignende op ad vinduerne, vil disse blive sprunget over. Vinduerne skal altid være fremkommelige og ikke blokeret. - Dette bliver ikke trukket fra i prisen.


Opsigelse:

Opsigelser modtages IKKE pr. telefon, pr. SMS eller indtalt på telefonsvareren.

Opsigelse SKAL foretages skriftligt via mail, den være sendt mindst 2 dage før arbejdet skal udføres.

Husk at få opsigelsen bekræftet.


Betaling:

Kontant betaling ved arbejdets udførelse (Husk at have det aftalte beløb)

Faktura på mail - FI-kort

Faktura papir - 10,- i gebyr hvis ikke betales kontant

Betalingsservice PBS

MobilePay


MobilePay: (pr.02-12-2018)

MobilePay er en ny løsning i mit firma.

Det er nemt, simpelt og meget let!

Vær opmærksom på at PBS skal afmeldes, hvis du benytter denne service.

Vær opmærksom på at systemet ikke kan være helt opdateret med hensyn til din saldo, og vil måske vise andet beløb i opkrævningsfeltet. Det er dit eget ansvar at tjekke om oplysningerne er rigtige.

Der tilbagebetales ikke beløber. Beløbet betalt for meget, vil selvfølgelig blive ført videre til din saldo, og trukket fra din næste faktura.OlymPuds Vinduespolering ©